Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Soms heb je behoefte aan een extra handje. Bijvoorbeeld voor een klusje in huis, voor hulp bij de boodschappen, om samen op stap te gaan of sportief bezig zijn. Soms voor één keer of voor langere tijd. Er zijn in Diemen veel mensen die iets voor een ander willen doen. Ook zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen jou graag van dienst zijn.

Om vraag een aanbod met elkaar in contact te brengen is er nu Diemenvoorelkaar.
Op Diemenvoorelkaar zie je in een oogopslag voor wie je iets kunt betekenen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Diemenvoorelkaar.nl meld je je eerst aan. Aanmelden is eenvoudig, vrijblijvend en gratis. Je kunt ook de praktische handleiding voor particulieren of handleiding voor organisaties bekijken. Daarna kun je een vraag en/of aanbod vinden op twee manieren:

  1. Plaats een vraag en/of aanbod. Door het slimme e-matchingssysteem van Diemenvoorelkaar worden vrijwilligers en organisaties in jouw buurt automatisch van jouw vraag op de hoogte gesteld. Hebben ze belangstelling, dan nemen ze contact met je op.
  2. Reageer op het aanbod en/of de vraag van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun diensten hebben aangeboden en wachten op een vraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of organisatie jou aan? Neem dan contact met hen op!

Vraag en/of aanbod gevonden?
Diemenvoorelkaar zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Vragen?
Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen. Neem hier contact met ons op.