Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Algemeen › Wat is een match?

Wat is een match?

Het doel van onze websites is om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Hoe meer matches ontstaan, hoe beter wij ons werk hebben gedaan en onze websites hun dienst bewijzen. Voor ons zeer waardevolle informatie. Een match wordt door jou als gebruiker doorgegeven.

Wanneer heb je een match?

Je kunt via onze websites met hulpvragers of hulpaanbieders in contact komen door het sturen van berichten via de website. Dit kan met een vraag, een opmerking of een voorstel voor een afspraak. Via de berichten komt het contact tot stand. Wanneer jullie daadwerkelijk afspreken, is er sprake van een match. Na de eerste afspraak kunnen jullie samen besluiten of jullie daadwerkelijk met elkaar verder gaan. Tips over veilig afspreken vind je hier.

Hoe geef je een match door?

Matches kunnen gemakkelijk via de website worden doorgegeven. Ben je in gesprek met een andere gebruiker? Open dan het gesprek met de andere gebruiker via Mijn berichten en dan ’Lezen’. Dan vraagt het systeem of het contact heeft geleid tot een match. Klik op ‘Ja’ als jullie gaan afspreken of hebben afgesproken, of op ‘Nee’ wanneer dit niet het geval is.

match.JPG

Daarnaast kan je ook via de systeemmail doorgeven of er een match is. Deze ontvang je als een conversatie met iemand hebt. Ook kan je de match doorgeven als je een hulpvraag af te sluiten en dan aan te geven met wie je een match hebt.

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?