Direct naar de inhoud van deze pagina

Het Team

Amarens te Nijenhuis - Coördinator Diemenvoorelkaar

Amarens te Nijenhuis

Als coördinator van Diemenvoorelkaar ben ik verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de site. Ik zet me met veel plezier in om de website Diemenvoorelkaar.nl bekend te maken bij Diemenaren. De website is in juni 2015 gestart en heeft al ruimschoots bewezen hulpvragers en hulpaanbieders met elkaar in contact te kunnen brengen. Ik vind het mooi een bijdrage te leveren aan een platform dat mensen in staat stelt met elkaar in contact te komen voor gezelligheid, hulp bij een klusje, maar ook voor begeleiding bij het leren van een taal. Uit de profielen blijkt dat de verzoeken en het aanbod heel veelzijdig zijn. Deze veelzijdigheid spreekt mij enorm aan. Er zijn een aantal zeer actieve vrijwilligers die al meerdere mensen hebben geholpen en daar veel plezier aan beleefd hebben zoals blijkt uit de interviews op de site en uit reacties die wij ontvangen. De website heeft al een groot aantal matches opgeleverd. De site is laagdrempelig, iedereen kan een hulpvraag plaatsen of een hulpaanbod doen. Hulp, ondersteuning of gezelligheid kan uw leven enorm verrijken.


Het meldpunt team (in de Brede HOED)

Wij, Nadia, Annelies, John en Anja (v.l.n.r.), zijn de medewerkers van het meldpunt Diemenvoorelkaar. Als je naar ons belt of een keer langskomt (leuk!) dan krijg je één van ons te spreken.
Wij hebben allemaal een andere achtergrond, wat betreft opleiding en loopbaan, maar hebben gemeen dat we het heel leuk vinden om bij Diemenvoorelkaar aan de slag te zijn. Het meest aardige van ons werk: de vele sociale contacten en het praktische regelwerk om het leven voor onze dorpsgenoten net iets makkelijker of leuker te maken is.

We vinden het fijn om met je kennis te maken, dus bel gerust als je een vraag of een idee hebt, of kom langs op een ochtend (maandag t/m donderdag van 9.30-12.30 uur).


Joyce de Wit - Ondersteuner Diemenvoorelkaar.nl

Ik werk alweer ruim 6 jaar bij Diemenvoorelkaar. Ik ben elke donderdagochtend van 10.00-12.00 uur aanwezig in de Brede HOED. Ik kan je ondersteunen met het aanmaken van een profiel op Diemenvoorelkaar.nl, een hulpvraag en/of hulpaanbod. Je bent van harte welkom, de koffie staat voor je klaar!

Afgelopen jaren heb ik mij ingezet als activiteitenbegeleider voor de maandelijkse activiteiten en een eetclubje voor ouderen. Dit alles is zo leuk om te doen. Het helpen van anderen geeft enorme voldoening en ook een hoop gezelligheid en vrolijkheid voor jezelf. Ik kan vrijwilligerswerk echt aan iedereen aanraden!