Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Diemen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Naomi

  Aanbod van Naomi

  Geplaatst door Naomi
  Ik zou graag mensen willen helpen. Als ik iemand blij kan maken of gewoon kan helpen om iets makkelijker te maken voor iemand, doe ik het graag. Ik heb het momenteel druk met mijn opleiding aan de un... Lees meer
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Ik vind het heel belangrijk om mensen te helpen, omdat iedereen het recht heeft op plezier of iets dergelijks. Ik zit nog op de middelbare school, dus mijn beschikbaarheid kan wel erg wisselend zijn. ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 244 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Renée

  Gratis Informatie Winkel

  Geplaatst door Renée namens Cliënten Informatiepunt
  Bij het CLIP kunt u vragen stellen over alles wat u dagelijks bezig houdt. Ook kunt u bij ons uw hart luchten via de telefoon, langs komen of via de chat Even praten via de pc op maandag en dinsdag ... Lees meer
 • Profielfoto van Adun

  Aanbod van Adun

  Geplaatst door Adun
  I'm new here in Holland, I have nothing for now and I thought it right for me to help people. Lees meer
 • Profielfoto van Kilian

  Aanbod van Kilian

  Geplaatst door Kilian
  Ik wil graag ervaring opdoen in het bestuur van een organisatie. Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Iets voor een ander kunnen doen geeft mij voldoening. Ik heb ervaring met les geven, zo wel privé als ook in een kleine groep. Ervaring heb ik met fotografie, Computer gebruik en filosofie. Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Ik ben ongeveer een paar uur per twee weken beschikbaar. Wil graag iets doen vanuit het idee dat mensen met elkaar samen dingen aanpakken. Ik ben haptotherapeut. Daardoor wil ik in mijn vrije tijd ... Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Aanbod van Sylvia

  Geplaatst door Sylvia
  Ik heb 3,5 jaar als vrijwilliger (intaker) bij de voedselbank in diemen gewerkt. Ik heb dit met heel plezier gedaan maar ik wil nu heel graag weer iets anders doen. Een andere doelgroep. Ik ben bijna ... Lees meer
 • Profielfoto van Maud

  Aanbod van Maud

  Geplaatst door Maud
  Ik ben Maud, ik woon sinds driekwart jaar in Diemen (Diemen-Centrum). Ik zoek contact om leuke dingen te doen (een goede inhoudelijke film bekijken, een goed gesprek en bijv. ergens dansen) en ik zou ... Lees meer
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik wil graag iets voor een ander doen om mijn vrije tijd nuttig in te vullen. Ik studeer nog en heb daardoor een wisselend rooster. Dit zorgt er voor dat ik afwisselende periodes heel druk bezig ben, ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.