Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Diemen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Kyron

  Aanbod van Kyron

  Geplaatst door Kyron
  Ik heb voor het vak maatschappijleer (4 vwo) de opdracht gekregen om 30 uur maatschappelijke stage te lopen en dat wil dus zeggen dat mijn 30 uur stage moet bijdragen aan de maatschappij. Toen ik deze... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Onlangs ben ik verhuisd van Tilburg naar Diemen. Doordat ik een (voorlopig) flexibele werktijden heb, wil ik graag de buurt graag een handje helpen :) Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 244 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Beata Stefania

  Aanbod van Beata Stefania

  Geplaatst door Beata Stefania
  heb ik paar klusjes in het huis wat moet spoed gedaan maar ik kan zelf niet meer doen daarom heb ik gevraagd om help. help mee aub zonder juli help kan ik niet verder . mvg beata Lees meer
 • Profielfoto van Silva

  Aanbod van Silva

  Geplaatst door Silva
  Ik ben alleenstaande moeder van een dochter van 4 jaar, zij begint binnenkort met school waardoor ik meer tijd heb om weer dingen voor mijzelf te ondernemen. Ik ben graag onder de mensen en wil graag ... Lees meer
 • Profielfoto van Alfira

  Aanbod van Alfira

  Geplaatst door Alfira
  ik heb werkervaring nodig .ik heb een beter taal nodig om te leren .ik ben goed in het gebruik van computers . ik kan met oudere. praten en een email sturen . Lees meer
 • Profielfoto van Shirin

  Aanbod van Shirin

  Geplaatst door Shirin
  Ik zou mij graag willen inzetten voor de re-integratie van gedetineerden. Ik heb hier geringe ervaring mee en wil dit graag voortzetten. Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Hallo Ik ben Nel, woon in Diemen. Getrouwd,heb 1 volwassen zoon, en een aantal huisdieren. Graag zou ik iets betekenen voor de medemens. Op dit moment werk ik op een kinderboerderij, Maar ben daa... Lees meer
 • Profielfoto van Marella

  Aanbod van Marella

  Geplaatst door Marella
  Momenteel ben ik gekoppeld aan een hulpvrager, heb nog wel tijd voor incidenteel boodschappen doen voor een ander.Ik verleng mijn aanbod in januari 2019 Lees meer
 • Profielfoto van Ilze

  Aanbod van Ilze

  Geplaatst door Ilze
  Het is enorm belangrijk om met name herstellende, zieke en dementerende mensen te ondersteunen door o.a. het coordineren en regelen van o.a. spelmiddagen, high tea, activiteitenmiddagen, muzikale midd... Lees meer
1 2 3 Volgende

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.